Anja Kedziora

Maria Bulbaniuk REHABILITERINGSTERAPEUT / MASSØR
anja@godmassasje.no
mobil: 97339363

Hei,  Jeg heter Anja Kedziora og er utdannet fysioterapeut og personlig trener fra universitetet i Rzeszów i Polen i 2011 og begynte på God Massasje i 2022.

Jeg har jobbet med behandling av ortopediske skader, idrettsskader, kroniske nevrologiske-, kardiologiske- og luftveissykdommer, samt rehabilitering etter ortopediske eller kirurgiske inngrep på forskjellige rehabiltierings sentere i Polen.

Vi utførte behandlinger innen kinesiterapi (valg av passende øvelser), fysioterapi (behandling med fysisk stimuli - laser, ultralyd, sjokkbølge, elektroterapi osv) og terapeutisk massasje.
Jeg har jobbet i Norge i to år og praktiserte hovedsakelig med klassisk massasje, dypvevsmassasje, avslappende massasje, lymfemassasje, kosmetisk massasje av ansikt og hals.
Personlig er jeg interessert i kosthold og sunn livsstil. Jeg tror at den beste forebyggende behandlingen for smerte er et sunt kosthold + tilstrekkelig fysisk aktivitet og gode behandlinger.

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - City Nord

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje, Pakke behandlinger, Honning massasje, Ansikts massasje og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Anja Kedziora

Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora
Massasje Anja Kedziora