Anna Kedziora

Anja Kedziora AUTORISERT FYSIOTERAPEUT MED MASTERGRAD
anna@godmassasje.no
mobil: 97339363

Hei,  Jeg heter Anja Kedziora og er autorisert fysioterapeut med mastergrad fra Universitetet i Rzeszów i Polen i 2011 og begynte på God Massasje i 2022.

Jeg har jobbet med behandling av ortopediske skader, idrettsskader, kroniske nevrologiske-, kardiologiske- og luftveissykdommer, samt rehabilitering etter ortopediske eller kirurgiske inngrep på forskjellige rehabiltierings sentere i Polen.

Vi utførte behandlinger innen kinesiterapi (valg av passende øvelser), fysioterapi (behandling med fysisk stimuli - laser, ultralyd, sjokkbølge, elektroterapi osv) og terapeutisk massasje.
Jeg har jobbet i Norge siden 2020 og praktiserte hovedsakelig med klassisk massasje, dypvevsmassasje, avslappende massasje, lymfemassasje, kosmetisk massasje av ansikt og hals.
Personlig er jeg interessert i kosthold og sunn livsstil. Jeg tror at den beste forebyggende behandlingen for smerte er et sunt kosthold + tilstrekkelig fysisk aktivitet og gode behandlinger.

Spesielle behandlingstilbud

Hos meg får du fysikalske behandlinger og spesielle behandlingstilbud. Alle massasjebehandlinger i online booking tilsvarer fysikalske behandlinger hos meg.

Aktuelle priser finner du i online booking. Har du noen ytterligere spørsmål, kan du gjerne sende meg en e-post eller ringe meg direkte.

Fysioterapeutisk massasje- ansikt: 
Kjennetegnes ved å arbeide i motsatt retning av kosmetisk massasje, som følger lymfestrømmen mot nærmeste lymfeknuter, dvs. fra midten av pannen til tinningene, fra nesens vinger til kinnbeina, fra kjevelinjen ned til lymfeknuter over kragebeinet. Hovedformålet er å forbedre blodsirkulasjonen, lokalt blodtrykk, løsne overanstrengte mimiske muskler og redusere hevelse.
Behandlingstid: 30 min

Manuell terapi for hodet, nakken og den fremre brystområdet:
Dette er en samling teknikker som har til hensikt å løsne overdrevent stramme strukturer som muskler, leddbånd eller fascia, som når de er for stramme, kan forårsake hodepine, begrensninger i leddbevegelse eller pustevansker. Terapien er hovedsakelig dedikert til personer som har stillesittende jobber, tilbringer mye tid foran datamaskinen, er stresset, samt personer som lider av kroniske luftveissykdommer eller pustevansker.
Behandlingstid: 30 min.

Fysioterapeutisk massasje for nakke og rygg:
Dette er en samling teknikker som er individuelt tilpasset pasientens behov, med det formål å løsne overdrevent stramme muskler. Massasjen består av en kombinasjon av teknikker fra dypvevsmassasje, muskulært fascialøsningsarbeid og elementer fra klassisk massasje.
Terapien kan også inkludere deaktivering av triggerpunkter hvis de oppdages palpasjonelt under massasjen.
Behandlingstid: 30 min.

Fysioterapeutisk massasje for nakke, skuldre og rygg:
Dette er den mest populære massasjen i vårt tilbud. Den skiller seg fra den forrige ved å ha litt lengre terapitid. Ellers er det en samling teknikker som er individuelt tilpasset pasientens behov, med det formål å løsne overdrevent stramme muskler. Massasjen består av en kombinasjon av teknikker fra dypvevsmassasje, muskulært fascialøsningsarbeid og elementer fra klassisk massasje. Terapien kan også inkludere deaktivering av triggerpunkter hvis de oppdages palpasjonelt under massasjen. Denne terapien er dedikert hovedsakelig til personer som sliter med forskjellige typer ryggsmerter, enten det er på grunn av overdrevent stramme muskler eller som en følge av ulike kroniske sykdommer som for eksempel artrose, revmatiske sykdommer, skiveprolaps eller fibromyalgi, samt for personer som glemmer å strekke musklene regelmessig.
Behandlingstid: 45 min.

Lymfedrenasje:
Dette er en svært langsom og delikat massasje. Den består av spesifikke pumpebevegelser som har til hensikt å lede lymfen til nærmeste lymfeknuter. Den viktigste effekten er å redusere generell eller lokal lymfeødem. Denne behandlingen er først og fremst anbefalt for personer som sliter med lymfeødem i kroppen eller ekstremitetene, f.eks. etter operasjoner, ved autoimmun sykdom som medfører lymfeødem eller væskeansamling i kroppen, samt ved nyresykdommer, vaskulære problemer, komplikasjoner etter tannbehandling i ansiktet, etter kreftsykdom, fjerning av skjoldbruskkjertel, lymfeknuter, organtransplantasjon og andre tilstander som medfører hevelse.
Behandlingstid: 60 min.

Sportsmassasje:
Har som formål å forberede for trening eller hjelpe med restitusjon etter trening. Den består av individuelt tilpassede teknikker innen dypvevsmassasje, tverrgående massasje og bruk av underarmene.
Behandlingstid: 75 min.

Fysioterapeutisk konsultasjon:
Intervju og fysisk undersøkelse av pasienten basert på en holistisk tilnærming. Under undersøkelsen forsøker jeg å finne årsaken til plagene. Undersøkelsen omfatter vurdering av pasientens kroppsholdning, funksjonell evaluering av leddbevegelighet, vurdering av muskelstyrke og tonus, aktivitet og livsstil, forekomst av kroniske og autoimmune sykdommer, kosthold og matintoleranser, søvnhelse.
Varighet: 60 min.

* Omfanget av tiltak tilpasses individuelt til pasienten. Etter innsamling av anamnese går vi videre til å fastsette terapeutiske mål og selve terapien. Dette kan være manuell terapi, dypvevsmassasje eller øvelser.

Veiledet medisinsk trening:
Inkluderer valg av egnede øvelser for å forbedre leddfunksjon, øke muskelstyrken, forbedre stabiliteten, komme tilbake i form etter skade eller operativ behandling.
Varighet: 45 min.

Terapi som støtter behandlingen av fibromyalgi:
Besøket inkluderer dypvevsmassasje med elementer av manuell terapi og tverrgående massasje, med det formål å forberede vevet for øvelser og spesielt tilpassede yogaøvelser som engasjerer og strekker de mest smertefulle stedene ved fibromyalgi.
Varighet: 45 min.

Medisinsk trening etter gjennomgått frozen shoulder:
Korte øvelser som har som mål å forbedre bevegeligheten i skulderleddet, som bøyning, strekking, abduksjon og rotasjon forårsaket av klemming av noen strukturer.
Varighet: 30 min.

Kontraindikasjoner for manuell terapi/bør ikke brukes ved:
 Uutholdelig smerte - manglende mulighet for undersøkelse
 Alvorlig osteoporose - spontan beinbrudd
 Blødningsproblemer (antikoagulantbehandling)
 Smerter forbundet med kreft eller en akutt inflammatorisk prosess
 Aktiv kreftsykdom
med mer.

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - City Nord

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Fysikalsk behandling, Ansikts massasje og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Anja Kedziora

Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora Massasje Anja Kedziora
Massasje Anja Kedziora