Elena Chaltakova

Elena Chaltakova REHABILITERINGSTERAPEUT/ MASSØR
elena@godmassasje.no
mobil: 92988887

Mitt navn er Elena Chaltakova og jeg er utdannet rehabiliteringsterapeut fra den Medisinske Høyskolen - Varna, Bulgaria i 2021. Utdanningen tilsvarer norsk fysioterapi.

Jeg begynte å praktisere allerede i 2019 under studie på universitetet i en klinikk som jobbet med sykdommer i ryggraden (skoliose, kyfose og skiveprolaps).

Sommeren 2020 og 2021 jobbet jeg på hoteller med rehabiliteringssentre: Madara, Arena Mar, Shipka, Gladiola, Dolce Vita.

Etter utdanningen ble jeg autorisert fysioterapeut i Bulgaria og har jobbet i ett år på Avdeling for rehabilitering og fysikalsk medisin i Devnya, Bulgaria sykehus med pasienter med ulike symptomer.

Mine sterkeste områder er terapeutisk og klassisk massasje, dypvevsmassasje, avslappende massasje, fotsonoterapi og refleksologi massasje og vakuumterapi.

Det største glede for meg er å hjelpe folk uansett alder og behov.

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - Rapida Balanse

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje, Hot Stone massasje, Bedrifts avtaler og Pakke behandlingerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Elena Chaltakova

Massasje Elena Chaltakova Massasje Elena Chaltakova Massasje Elena Chaltakova Massasje Elena Chaltakova
Massasje Elena Chaltakova