0 Organic

Urtene benyttet i våre puter kommer fra sertifiserte leverandører

0 Handmade

Putene er håndsydd, pakket for hånd og fylt av kjærlighet

0 Cruelty free

Ingen dyr blir brukt i produksjonen eller i testingen av våre puter

0 Biodegradable

Alt i denne puten kommer fra naturen og går tilbake til naturen

Velkommen til en verden av urter

Naturen er en utømmelig kilde for liv, god helse og ro. Ved utviklingen av Elidonis duftputer har vi hentet inspirasjon fra kraften av naturlige urter og aromaer samt kunnskapen om naturens helbredende evner.

I en moderne verden preget av digitalisering og teknologi på mange plan kan man fort miste det forholdet til naturen som vi opprinnelig er født med. Vi ønsker å hjelpe folk med travle og hektiske hverdager til å få mer av naturen med vår duftpute, som passer perfekt både på kontoret, i hjemmet, og ikke minst for familie og venner, hvor enn de måtte være.

Urtenes terapeutiske evner er kjent og brukt i tusenvis av år. De kan brukes på mange måter og til forskjellige behov. Ved å ha en pute fylt med urter, kan man nyte mye mer enn bare den nydelige og naturlige duften som slippes over lang tid, men man nytter også den aromaterapeutiske effekten hver eneste urte har.
Prøv en urtepute og føl om naturen har plass i ditt liv.

Lavendel aromaterapi pute Elidonis

Nyt alle fordelene aromaterapi gir deg!

Visste du at aromaterapi er mer enn bare herlig duft?
En håndlaget Aromaterapi urtepute kan brukes både hjemme i boligen, på kontoret eller andre steder hvor du ønsker å finne indre ro i en hektisk hverdag. Puten er 100 % nedbrytbar og inneholder ingen ingredienser som basert på dyreforsøk!

Under hodeputen

Plasser din Aromaterapi urtepute under hodeputen eller på nattbordet, og opplev hvilke effekter dette kan ha for nattesøvnen din. Urtene i hodeputen kan ha en beroligende effekt for mange som sliter med å sove.

Kjøp Nå

I garderoben

Med en Aromaterapi urtepute i klesskapet ditt vil du kunne kjenne en behagelig og frisk duft når du åpner skapet. Visste du forresten at lavendel er kjent for å holde borte møll?

Kjøp Nå

I sofaen

Ha en Aromaterapi urtepute i sofaen, og skap en hyggelig og beroligende atmosfære. Den milde duften av lavendel og urter sørger for at du kan ta en behagelig middagshvil på sofaen.

Kjøp Nå

På kontoret

Med en Aromaterapi urtepute på arbeidsplassen sørger du for å skape en hyggelig atmosfære for deg, kollegaer og eventuelle klienter som kommer innom kontoret. Duften av urter kan bidra til å gjøre arbeidsdagen mindre stressende.

Kjøp Nå

Under yogatrening

En Aromaterapi urtepute er perfekt å ha under yoga-trening! Duften av urter og lavendel stimulerer dine sanser, og sørger for en behagelig atmosfære når du har pusteøvelser.

Kjøp Nå

Under behandlinger og massasje

Benytt en Aromaterapi urtepute under massasje og kroppsbehandlinger. Dette kan gjøre det enklere å slappe av, og gir aromaterapi til kunder som finner indre ro ved hjelp av behagelig duft.

Kjøp Nå

Hva får du?

  • Elidonis duftpute er fylt med velduftende og beroligende urter som hjelper deg å slappe av i en hektisk hverdag.
  • Innholdet i duftputen består av 100% tørkede lavendelblomster fra sertifiserte produsenter, og stoffet på utsiden er laget av 100% ren og ubehandlet bomull.
  • Takket være spesielt utvalgte varianter av lavendel får du gleden av ønsket aroma over flere måneder.
  • Duftputen kan brukes av mennesker i alle aldre, så lenge man ikke er allergisk mot lavendel.
  • Nydelig urtepute med akkurat passe størrelse som kan brukes for mange formål, på mange måter og er lett å ha med på reise.

I lenestolen

En Aromaterapi urtepute kan være super å ha i lenestolen. Drøm deg bort mens du leser en god bok eller slapper av, takket være den behagelige duften som hjelper deg med å finne indre ro.

Kjøp Nå

For barna

Sliter du med urolige barn som ikke vil sove? En Aromaterapi urtepute kan bidra til at barna lettere finner roen, takket være produktets søvndyssende og beroligende egenskaper.

Kjøp Nå

I bilen

Elsker du duften av lavendel? Ha en Aromaterapi urtepute i bilen, og kjenn den behagelige duften mens du kjører. Dette er et godt alternativ til annen bilduft, som ofte har en skarp og forstyrrende lukt.

Kjøp Nå

For pusteøvelser

Ønsker du å trene på pusteøvelser? Da kan en Aromaterapi urtepute hjelpe deg å slappe av. Inhaler den behagelige duften av lavendel og urter, og kjenn hvordan pusteteknikkene hjelper deg å slappe av!

Kjøp Nå

På hotell rommet

En Aromaterapi urtepute er ypperlig å ha på hotellrom og gjesterom. Puten kan gjerne tilbys som en vertsgave, og er en hyggelig overraskelse for kunder som setter pris på aromaterapi.

Kjøp Nå

Eye pillow

Ønsker du fullstendig avslapning og ro? Bruk en Aromaterapi urtepute som eye pillow, eller bruk den som nakkestøtte mens du slapper av. Den behagelige duften kan hjelpe deg med å finne roen.

Kjøp Nå

På toalettet- badet

En Aromaterapi urtepute kan brukes på toalettet eller badet så fremt rommet ikke har for høy luftfuktighet. Kjenn på den behagelige duften av lavendel og urter mens du har selvpleie og alenetid!

Kjøp Nå

Bruk som stresspute

En Aromaterapi urtepute kan være ypperlig å bruke som stresspute. Klem på puten og kjenn den herlige og avslappende duften som frigjøres.

Kjøp Nå

For dyr

Dersom kjæledyret ditt er urolig, kan du teste ut hvorvidt en Aromaterapi urtepute hjelper dyret å finne ro. Den behagelige duften kan ha en avslappende effekt.

Kjøp Nå

Tilbakemelding

Hva kunden sier om?

Hvorfor aromaterapi duftpute

Mange lever med høye skuldre og slitsomme bekymringer, og det kan være vanskelig å koble av når en endelig har mulighet. Mange opplever at en behagelig aroma hjelper dem å slappe av. Spesielt lavendel er kjent for å ha en karakteristisk og deilig lukt. Vi tror puten vil få deg til å drømme deg bort til en eng fylt med mørk lilla lavendel, og la bekymringene din slippe taket.

Prinsippet bak urteputen er basert på aroma- og bølgeterapi. Lavendel er en busklignende plante som gjennom historien har blitt brukt blant annet for å hjelpe mot angst, uro og søvnløshet, men også ved depresjon, hodepine, demens, urolig mage, sårbehandling og hårtap. Den er også kjent for sin gode og naturlige effekt mot møll og andre insekter.

Da Elidonis duftpute er fylt med tørkede urter som trenger tørre og luftige omgivelser, bør den oppbevares i romtemperatur, men ikke i direkte sollys.
For kontinuerlig og konstant duft må du klemme, gni og røre puten regelmessig for at urtene skal avgi duft over lang tid.
Oppbevar gjerne puten i en lufttett boks når den ikke er i bruk, eller når du skal ha den med på reise.
Duftputen er kun til utvortes bruk!
Produktet skal ikke behandles som, eller forveksles med legemidler!
Forbrukere med allergier bes kontrollere ingrediensene før bruk.

Kjøp din urtepute i dag!

Høres det greit ut? Ønsker du å teste ut en urtepute? Kjøp din Aromaterapi urtepute i dag. Vi garanterer at du vil like den ellers får du pengene tilbake i løpet 14 dager dersom du er misfornøyd og leverer puten tilbake til oss.

Kjøp Nå