Lachezar Stoyanov

REHABILITERINGSTERAPEUT / MASSØR
godmassasje@gmail.com
mobil: 98107420

Jeg er utdannet rehabiliteringsterapeut fra Medisinsk Høyskole- Dobrich, Bulgaria i 2004. Utdanningen er godkjent av NOKUT i 2011, og tilsvarer utdanning som fysioterapeut i Norge.

I tillegg til generell utdanning som fysioterapeut, har jeg spesialisering innen massasje. Jeg har også tatt 4 semester psykologi ved Varna Free University, 2005- 2007.

Jeg har arbeidet med massasje fra 2002. I 2004 startet jeg egen praksis hvor jeg kombinerte massasje og rehabilitering.

Jeg har arbeidet på Byala Panorama Resort siden sommeren 2009. I 2010 kom jeg til Bodø, og begynte å arbeide som massør på 7. Himmel. I april 2012 startet jeg egen bedrift i Bodø. I 2012 ble jeg registrert som autorisert utøver av alternative behandlinger og medlem i Norges Massasjeforbund.

I 2014 ble jeg medlem i Norsk Massasjeforening.

I 2020 begynte jeg på videreutdanning i bindevevsmassasje og fullførte første nivå innen bindevevsmassasjeteknikk i 2022.

I 2022 ble jeg registrert Naturterapeut i Den Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon som Naturmedisinsk Muskelterapeut og fra januar 2023 ble jeg faggruppekontakt for Naturmedisinsk Muskelterapi feltet i hele Norge.

Tilgjengelig i klinikk Bodø - Dronningens gate og Sommer klinikk Byala, Bulgaria

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje, Dermio Care Plus, Pakke behandlinger og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Lachezar Stoyanov

Massasje Lachezar Stoyanov Massasje Lachezar Stoyanov Massasje Lachezar Stoyanov Massasje Lachezar Stoyanov
Massasje Lachezar Stoyanov