Maria Bulbaniuk

Maria Bulbaniuk REHABILITERINGSTERAPEUT / MASSØR
maria@godmassasje.no
mobil: 97339363

Hei mitt navn er Maria Bulbaniuk og jeg har avsluttet universitet for kroppsøving og idrett i Kiev og jeg har en bachelor i fysisk rehabilitering og fysisk idrettslærer. Utdanningen min ble godkjent av NOKUT i 2020 innen fagområde fysisk rehabilitering og folkets helse. Jeg hadde praksis i forskjellige statlige klinikker også i private. På universitetet jeg har lært om rehabilitering forbunnet med ulike sykdommer.

Til tross for min unge alder jobbet jeg i forskjellige medisinske felt, men jeg er oppriktig glad for at jeg valgte rehabilitering og massasje. Jeg reiste til forskjellige land og skjønte at jeg vil hjelpe folk. I Norge betraktes massasje som et universalmiddel, og en effektiv måte å forbedre trivsel på. Det gir mennesker lettelse og gode følelser. Jeg liker å bruke klassisk, myofascial, terapeutisk og lymfatisk drenering teknikker. I tillegg til ryggmassasje jobber jeg også med lemmer i menneskekroppen som ben, armer, nakke og hode.

Per nå fortsetter jeg utviklingen min og får kunnskap om ulike massasjeteknikker. Jeg mener at tilnærmingen til hver pasient skal være individuell. Massasje er en filosofi som må føles og brukes i praksis!

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - City Nord

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje, Pakke behandlinger og Bedrifts avtaler



Dersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Maria Bulbaniuk

Massasje Maria Bulbaniuk Massasje Maria Bulbaniuk Massasje Maria Bulbaniuk Massasje Maria Bulbaniuk
Massasje Maria Bulbaniuk