Martin Tsanev

REHABILITERINGSTERAPEUT / MASSØR
Gjest Terapeut 04.03.22 - 31.05.22
martin@godmassasje.no
mobil: 97870919

Mitt navn er Martin Tsanev. Jeg begynte å studere rehabiliteringsterapi i 2004 ved den Medisinske Høyskolen i Dobrich, Bulgaria. Utdanningen ble godkjent av NOKUT i 2012 og tilsvarer norsk fysioterapi. I utdanningen, lærte jeg å bruke forskjellige massasje teknikker, manuell terapi, ledd mobilisasjoner og fysikalske metoder for å øke bevegeligheten i kroppen.

Mellom semestrene praktiserte jeg fysioterapi på sykehus og ledende SPA-sentere.

Etter utdanningen arbeidet jeg i 4 år som fysioterapeut I elite fotball klubben Cherno More,i Varna, Bulgaria. Jeg arbeider med diagnostiserende, restituerende og kurerende behandlinger,- mest på bein og rygg. Gjennom arbeidet med idrettsutøvere, har jeg bygd opp en kraftig og dyp arbeidsteknikk hvor jeg leter etter muskulære triggerpunkter. Ved behov bruker jeg også albuer og underarm.

I 2012 begynte jeg på Radisson Blu, Golden Beach, Malta. Jeg praktiserte dyp tissu massasje, ayurvedisk massasje, aromamassasje, refleksologi, massasje på hode og ansikt, hotstone og coldstone massasje.

I hovedsak vil jeg karakterisere mine arbeidsteknikker som kraftig og dyp massasje, hvor jeg leter etter knuter og spenninger som jeg behandler.

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - Rapida Balanse

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Martin Tsanev

Massasje Martin Tsanev Massasje Martin Tsanev Massasje Martin Tsanev Massasje Martin Tsanev
Massasje Martin Tsanev