Slik kan produkter fra Nu Skin endre hverdagen!


Nu Skin har en rekke populære produkter innen kroppspleie, hudpleie og kosmetikk. Denne serien av produkter danner ikke bare grunnlaget for en gunstig rutine for huden din – det er en livsstil. Produktene baserer seg på innovativ vitenskap og ingredienser som kan hjelpe deg å føle deg fresh dagen lang. Hva kan du egentlig forvente av Nu Skin sine produkter?

Innovative ingredienser i fokus
Nu Skin har fokus på å produsere hudpleieprodukter og kosmetikk med ingredienser som er kjent for å være gunstige for huden. I 2017 lanserte for eksempel Nu Skin produktlinjen ageLOC LumiSpa, som i løpet av to minutter skal gi deg en omfattende rens av huden. Etter bruk får du en forfriskende følelse av velvære.

Nu Skin står også bak innovative produktlinjer som ageLOC Me, TR90, Epoch Baobab Body Butter og lignende. Alle er utviklet for å etterlate huden fuktet, myk og med en frisk følelse. På Nu Skrin sin hjemmeside finner du oversikt over alle produkter i de ulike seriene. Hva er din favoritt?

Hvorfor er Nu Skin et godt valg?
Nu Skin har brukt mer enn 30 år på å forske på hudens aldringsprosess, og bruker informasjonen de oppdriver til å lage stadig flere innovative produkter. Produktene er av høy kvalitet, og baseres i høyest mulig grad på vitenskap. Dette sørger for at du får produkter som holder det de lover, enten det er beskyttelse mot sol eller fukt.

Sliter du med tørr hud?
Her i Norden er det mange som sliter med tørr hud – spesielt om vinteren. Dette skyldes gjerne at luften inne er tørr og varm, mens utetemperaturen er lav. Nu Skin har heldigvis produktene som redder tørr vinterhud. Du kan for eksempel kjøpe NaPCA Moisture Mist, som er en lett spray som ikke føles fet på huden.

Test også ut Nu Skin NaPCA Moisturizer, som inneholder aloe vera. Denne kremen passer for normal til fet hud, samt ung hud. Gi huden næring og sørg for at den føles myk og forfrisket vinteren gjennom.

Beskyttelse mot solen
Nu Skin har også nyttige produkter for deg som skal tilbringe tid i solen. Beskytt huden din mot skadelige UVA- og UVB-stråler som kan føre til tidligere aldring av huden. Nu Skin har solkrem som dufter behagelig, og som sørger for å holde huden fuktig. Prøv for eksempel Sunright 50 eller Sunright 35 til ansikt og kropp.

Beskytt også leppene dine mot skadelige solstråler. Med Sunright Lip Balm SPF 15 på leppene unngår du at den tynne huden skades av solen. Denne leppepomaden sørger også for å gi fukt til leppene mens du er ute i solen.

Sminke og kosmetikk fra Nu Skin
Nu Skin har også en rekke sminkeprodukter du kan få glede av. Prøv for eksempel Nu Skins populære Liquid Lipstick. Dette er en flytende leppestift som er enkel å påføre. Foretrekker du glansfulle lepper, kan Nu Colour Contouring Lip Gloss være et ypperlig produkt.

Finn dine favoritter!
Du kan kjøpe dine favorittprodukter fra Nu Skin direkte i salongen som er lokalisert i Dronningens gate. Du kan også kjøpe produktene på nett ved å følge denne lenken: nuskin.com

nu skin nu skin nu skin