Svetlin Petrov

Svetlin Petrov KINESITERAPEUT / MASSØR
svetlin@godmassasje.no
mobil: 92988887

Mitt navn er Svetlin Petrov og jeg er utdannet Kinesiterapeut fra ‘Angel Kanchev’ universitetet i Ruse, Bulgaria i 2006. Utdanningen tilsvarer norsk Fysioterapi.

Jeg begynte å jobbe først som fysioterapeut/ massasjeterapeut på den bulgarske fotball klubben ‘Svetkavitza’ Targovishte i 2007, deretter i 2008 flyttet jeg til Cypros hvor jeg begynte som fysioterapeut på fotball klubben ‘Digenis’, Nikosia og fra 2009 til 2013 for fotball klubben ‘Apoel’, Kypros. I 2014 har jeg flyttet til Dubai og begynte som fysioterapeut for fotball klubben ‘Al Nasr’, Dubai til 2017 da har jeg flyttet tilbake til Kypros. I disse 10 år har jeg spesialisert meg innen forskjellige idrettsskader, diagnostisering og behandling av overnevnte.

I 2017 da jeg flyttet tilbake til Kypros begynte jeg på elite spa hvor jeg har jobbet med både fysikalske behandlinger, dyp tissue massasje og mange forskjellige spa og helsefremmende behandlinger.
Min lange og brede erfaring hjelper meg å tilby både fysikalske behandlinger til idrettsutøvere og folk med spesifikke behov, men også klassiske behandlinger i spa hvor dyp tissue massasje, thaimassasje, hotstone massasje og mange flere teknikker og behandlinger kunne hjelpe folk å finne ro i en stressende hverdag.

Nå flytter jeg til Bodø med et ønske om å tilby min kunnskap og erfaring for å hjelpe alle kundene hos God Massasje.

Tilgjengelig i Klinikk Bodø - Rapida Balanse

Behandlinger : Terapeutisk massasje, Klassisk massasje, Gravid massasje, Hot Stone massasje, Thai massasje og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Massasje Svetlin Petrov

Massasje Svetlin Petrov Massasje Svetlin Petrov Massasje Svetlin Petrov Massasje Svetlin Petrov
Massasje Svetlin Petrov