Theres-Amilia Skaar

Hudterapeut
theres@godmassasje.no
mobil: 40510800Mitt navn er Theres-Amilia og jeg er utdannet hudpleier ved 7himmel akademiet i 2020.

Mitt hoved felt er hud og har god kompetanse innen hudens oppbygning og hva som skal til for å få huden i balanse, jeg har også en god forståelse for anatomi.

Som hudpleier, med den utdannelsen jeg har, har jeg en god forståelse og kompetanse for produkter og behandlinger og hvilke produkter og behandlinger som passer deg og hvorfor, samt har jeg en rekke kurs innen dette i tillegg til kurs innen makeup og brasiliansk voks for kvinner.

Trenger du råd, eller lurer du på hvilke produkter eller behandlinger som passer deg, er det bare å spørre meg!

Jeg har en tro om at hvordan vi føler oss gjenspeiles i selvbildet vårt, mitt mål er at hver kunde som kommer inn til meg skal føle seg bedre når de drar enn når de kom.
Jeg driver for det meste med voksing og form og farg av bryn og vipper, og trives godt med det! Har du problemer med uønsket hårvekst eller synes at hårfjerning er et ork så kan du komme til meg å la meg gjøre jobben enklere for deg.

Tilgjengelig i klinikk Bodø - Dronningens gate

Behandlinger : Bryn og vipper, Voks, Dermio Care Plus, Pakke behandlinger og Bedrifts avtalerDersom du er glad i aromaterapi vi vil anbefale deg vår Lavendelpute fra Elidonis.
Elidonis er vårt egen varemerke og du kan lese mer om den her: Lavendelpute Elidonis

Voks, vipper og bryn

Bryn og vipper Bryn og vipper Voks Voks
VoksVoks