Weyergans High Care®


Med Weyergans, vil våre kunder oppleve en behandling som fokuserer på det holistiske, det medisinske og skjønnhet spesielt innen feltet av vevs oppstramming og anti-aging. Vi har tro på våre produkter og vet at det vi selger til våre kunder vil få dem til å føle seg sunnere, fornøyde og selvsikre. Weyergans produserer hudpleie produkter, kost tilskudd og innovative behandlinger med høy kvalitet. Alt dette for sunnhet både inni kroppen og utenpå!

Hvorfor velge weyergans?
Innovative vitenskapelige metoder.
Weyergans har en sterk tro på at en sunn kropp er en vakker kropp, dette har vært deres motivasjon i over tre tiår. De tror på å utvide feltet sitt med nye innovative vitenskapelige metoder, disse som kombinerer både det medisinske og kosmetiske for å gi kundene det beste resultatet. Om det er for forebygging, preservasjon eller akutt problemløsning jobber weyergans for å fylle deres behov. De bruker deres erfaring for å bli en suksess innenfor feltet av medisinsk kosmetikk.

Har du problemer med huden din?
Weyergans har produkter som har dokumentert effekt på både akne, rosacea og cellulitter mm. Om du har disse typene problemene eller om du bare trenger en god hudpleierutine tilpasset din hudtype så har weyergans produkter for deg.

Kompetanse innen vaskulær medisin.
Weyergans har en medisinsk-vitenskapelig ekspertise og en klar forpliktelse til bevis og effektivitet. De støtter kun produkter som har bevist effektivitet i praksis. Dette er klart i deres produkter og behandlinger som jobber effektivt mot å forebygge og bekjempe cellulitter.

nu skin nu skin nu skin